توضیحات
شوید یک طعم دهنده ضروری برای انواع غذا است. برگهای جوان و تازه این گیاه با عطر بسیار دل انگیزی خود طعم بسیار خوبی به انواع غذاهای دریایی، سالاد های سیب زمینی و انواع سس ها می بخشد. شوید پفکی در زمان رشد و بلوغ خود ساقه های ضخیمی تولید می کند.
این گیاه پس از سیر مراحل رشد اصلی خود در قسمت تاج خود زائده ایی به شکل گل با دانه هایی ریز و پوسته سخت تولید می کند. این گیاه به معنای واقعی کلمه “مانند علف هرز” رشد می کند، این گیاه سالیان مدیدی است. که توسط آشپزان گوناگون ملل خشک شده و به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد .ما در ادامه می خواهیم به نحوه تولید و تهیه آن آشنا شویم تا بتوانید طعم لطیف آن را در تمام طول سال حفظ کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.